Cégünkről

 

Cégünk, az RL-Hard Irodatechnika 1993 óta aktív szereplője a régió irodatechnikai- és számítástechnikai piacának. 1993-tól egyéni vállalkozási formában dolgoztunk, majd 1997-ben alakult meg az RL-Hard Kft. A vállalkozás folyamatos, egyenletes fejlődést mutat, az árbevétele 2001 óta folyamatosan növekszik, 2019-ban már meghaladtuk a 161 mFt-os árbevételt.

Hivatalos Canon forgalmazóként és szervizként nagy tapasztalatot szereztünk a fénymásoló gépek szervizelésében, karbantartásában. A Canon Hungáriától 2003 óta rendszeresen megkapjuk a rangot jelentő Hivatalos Sales Partner, ill. Hivatalos Service Partner címet. Ezen címek jogosítanak fel a Canon fénymásoló gépek, MFP-k, nagyformátumú nyomtatók (LPF) értékesítési és szervizelési márkaképviseletre.

2008 március elején költöztünk új építésű, saját tulajdonú 350 m2-es telephelyünkre, ahol külön szinten kapott helyet a szerviz és a raktár és külön szinten található üzletünk és az irodák.

Szakembereinket folyamatosan képezzük a Canon és a Microsoft által szervezett tanfolyamokon.

Jó kapcsolatunk a Canon márkával garanciát jelent a feladatok gyors, pontos és gazdaságos elvégzésére.

Több milliós raktárkészletünkről biztosítjuk a javításokhoz szükséges alkatrészek, kellékanyagok kiszállítását.

Az elmúlt időszakban egyre nagyobb energiát fordítunk hálózatok tervezésére és kivitelezésére és – némileg a hálózatépítéssel összhangban – a biztonságtechnikára, kamerarendszerekre.

Célunk, hogy megrendelőink igényeit, kéréseit maximálisan – és kedvező áron – kielégítsük, vállalásainkat a megállapodások szerint teljes körűen teljesítsük. Cégünk folyamatos innovatív megoldásokat kínál Ügyfeleinek, mert így tudunk Ügyfeleink sikereihez hozzájárulni.

2004 szeptemberétől elindítottuk az ISO minőségirányítási rendszer bevezetését és 2005 februárjától rendszeresen megkapjuk az ISO 9001:2015 minősítést.

Minőségpolitikánk itt található!